BIOPULSE THERAPY

is een intensieve huid-herstel-behandeling op basis van biochemie. Het is ontworpen om snel de gezondheid en het natuurlijk functioneren van de huid te herstellen door een betere bloedcirculatie, oxygeneratie en lymfedrainage. Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van een speciale mix van natuurlijke stoffen. Het stimuleert het lichaam van binnenuit en maakt gebruik van lichaamseigen reacties.
Bio Pulse Therapy brengt zuurstofrijkbloed naar de oppervlakte van de huid.
De doorbloeding wordt geactiveerd, afvalstoffen worden afgevoerd.
De klant ziet er na door het activeren van de doorbloeding rood uit en bij het decolleté kunnen er kleine rode bloedvaatjes zichtbaar zijn. ( dit effect is tijdelijk)
Effectiviteit: lifting, verhoogd de opname van actieve werkstoffen, verhoogd het energieniveau van de stamcellen, verhelderd hyperpigmentatie, verwijderd dode huidcellen, reguleert de talgproductie, remt de P.acnes bacterie (veroorzaker van puistjes) spoelt gifstoffen weg, breekt vrije radicalen af en bestrijdt deze.
Kortom een zeer effectieve behandeling!
 
 
Belangrijk om te weten na de behandeling:
de eerste 24 uur geen sauna en geen fysieke inspanning zoals sporten
vermijd de zon de eerste 24 uur, bij blootstelling aan de zon anti-aging protectcream spf-50+ gebruiken. zonnebank 7 dagen vermijden
voor het afvoeren van afval- en gifstoffen de rest van de dag 2 ltr. water drinken.
Het behandeling is niet geschikt voor zwangeren  of vrouwen die borstvoeding geven.
 
De resultaten zijn afhankelijk per persoon. Waar de ene persoon na slechts 1 behandeling een mooi resultaat ziet kan de andere persoon meerder behandelingen nodig hebben. Meerdere behandelingen, gedaan in kuurverband geven het beste en meest optimale resultaat.
 
€ 67,50 per behandeling